Спортивна реабілітація для воїнів: Ліга учасників АТО стартувала на Київщині (фото, відео)

У турнірі борються майже 50 збірних, переможці змагатимуться за кубок героїв АТО

Фото: Федерація Футболу України

В Ірпені на Київщині стартувала Ліга учасників АТО. Тут головне - не професійні вміння, а військова служба на Донбасі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "5 канал".

На відміну від професійних турнірів, прапор тут піднімають щоразу перед грою. А також завжди згадують побратимів, які залишилися там, на Сході країни. Футболісти Ліги учасників АТО не проводили тренувальних зборів. Є команди, які навіть жодного разу не грали разом до цього дня.

Головна умова участі у турнірі - гравець має бути ветераном війни на Донбасі. Адже Ліга учасників АТО - не зовсім спорт, кажуть організатори. Скоріше - це спортивна реабілітація.

Минулий сезон був першим. Тоді на усю країну назбиралося лише 10 команд колишніх бійців. Цього разу за перемогу у турнірі борються майже 50 збірних. Спочатку вони гратимуть у шести регіональних лігах. А потім переможці змагатимуться за кубок героїв АТО.

"Шановні побратими!
Від імені ФЕДЕРАЦІЇ ФУТБОЛУ УЧАСНИКІВ АТО висловлюємо Вам свою повагу.
З 04 вересня 2016 року Єдина в Україні «Футбольна ліга учасників АТО», заснована громадською спілкою «Всеукраїнське Об’єднання Учасників АТО «УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!», організовує проведення регулярного футбольного чемпіонату серед команд учасників АТО (Великий футбол 11х11).
Єдина в Україні «Футбольна ліга учасників АТО» офіційно зареєстрована ФЕДЕРАЦІЄЮ ФУТБОЛУ УЧАСНИКІВ АТО.
ФЕДЕРАЦІЯ ФУТБОЛУ УЧАСНИКІВ АТО складається із шести регіональних ліг: ЗАХІД, ПІВНІЧ, ЦЕНТР, ПІВДЕНЬ, СХІД, КИЇВ", - йдеться у повідомленні на офіційній сторінці Ліги у "Фейсбуці".

Слава Україні! Слава нашим Героям!


Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...