Справа Бабченка: "У РФ роблять усе, щоб заретушувати провал", - Муждабаєв

Громадською ліберальною думкою в Росії вміло маніпулюють, і саме такої реакції – загального осуду та обурення вчинком Аркадія Бабченка – у Кремлі і домагалися.

Айдер Муждабаєв. Фото: соцмережі.

У Росії цькують представників ЗМІ, зокрема ліберальних, які не взяли участі у масованій кампанії з дискредитації російського журналіста Аркадія Бабченка, про відвернення замаху на якого повідомили українські спецслужби. Таку думку висловив заступник гендиректора телеканала ATR Айдер Муждабаєв у Facebook, передають Патріоти України.

Журналіст опублікував скріншот повідомлення своєї російської колеги, яка поскаржилася, що "дістає якийсь потік брудних анонімних погроз і образ" за те, що не підтримує "загального обурення вчинком Аркадія".

"На відміну від багатьох, хто свідомо чи мимоволі взяв участь у цькуванні Аркадія Бабченка, України і просуває у РФ і на Захід ідею про те, що "все – фейк", [вона] зберегла гідність і розум. Для мене очевидно: цю ідею взято на озброєння РФ-пропагандою як компенсацію провалу вбивства Аркадія і для профілактики подальших викриттів. Видно, що вони нервують, задіюють зараз і ЗМІ, і ручних/недалеких "лібералів", і систему кремлівських ботів для створення загального шуму "фейк, фейк!" Вони роблять усе, щоб заретушувати свій провал і заздалегідь знецінити дані, які ще з'являться щодо їхньої системи масового терору за кордоном, передусім в Україні", – підкреслив Муждабаєв.

Він додав, що в Росії, можливо, йде "спецоперація", спрямована проти справи Бабченка. "Я роблю висновок, що громадською ліберальною думкою вміло маніпулюють, і саме такої реакції – загального осуду та обурення – вони і домагалися", – підсумував журналіст.

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...