Справа Скрипаля: Чим далі, тим загадковіше. Наречений Юлії Скрипаль загадково зник, - Daily Mirror

Виявилось, що наречений Юлії Скрипаль зник після інциденту з отруєнням у британському Солсбері.

Степан Вікєєв

Як пише таблоїд Daily Mirror, чоловік буквально "зник з лиця землі". На думку видання, це може підтверджувати версію, що він насправді був агентом російських спецслужб, інформують Патріоти України.

Британські журналісти відвідали Росію і поспілкувалися з родичами Скрипаля. Як виявилося, машина його дочки вже давно стоїть біля під'їзду, а собака жінки півроку перебуває у притулках.

Екс-шпигун РФ Сергій Скрипаль

За даними Daily Mirror, наречений Юлії Скрипаль, Степан Вікєєв, працював в організації під назвою "Інститут сучасних проблем безпеки", який вважається "складовою частиною ФСБ".

"Його ніхто не бачив. Він ніби зник з лиця землі. Є дві версії: або він від самого початку був пов'язаний з російськими спецслужбами, або його мати — вона дуже багата — кудись відвезла його і тепер він живе новим життям", — розповів знайомий Степана.

Також він підтвердив, що мати Вікєєва ставилася до його нареченої вельми вороже.

Племінниця Сергія Скрипаля - Вікторія

Племінниця Сергія Скрипаля, 45-річна Вікторія, запросила Daily Mirror у свою квартиру і, сидячи на дивані у своєму вітальні, розповідає:

"Це була абсолютна історія жаху для всієї сім'ї Скрипалів. Ми вимотані, ми втомилися, ми виснажені".

"Наше життя - це кошмар".

"Я ще не знаю, що сталося з дядьком Сергієм та моїм двоюрідним братом".

"Я не можу повірити, що росіяни були за цим, хоча ніхто не міг бути настільки непрофесійним. Хлопці, про яких говорять ЗМІ, здійснили напад, були ідіотами".

"Все, що ми хочемо, це з'ясувати правду".

"Я хочу знову почути голос мого дядька".

Юлія Скрипаль

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...