Справжні красуні: Тоня Матвієнко вперше показала новонароджену доньку (фото, відео)

У січні Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян стали батьками дівчини, яку назвали Ніночкою.

Співачка Тоня Матвієнко, яка стала в січні мамою вдруге, активно демонструє своє життя в соцмережах. Доньку Ніночку - теж, однак обличчя дитини не показує. Але ось артистка зі своєю малою вийшла на новий рівень - знялася у фотосесії для журналу Viva!, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Личка дочки Матвієнко і Мірзояна, як і раніше, не видно, зате чітко видно видатні вуха. Вже слух у цієї дівчинки повинен бути відмінний!

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...