Справжній господар: Голова сільради на Вінниччині перетворив вмираюче село на приклад економічного дива (відео)

Віктор Ольшевський придумав організувати плодово-ягідні поля і сади. Під ідею знайшов інвестора, який вклав в село Снітків 50 мільйонів гривень. Сьогодні тут вирощують вишні, яблука, малину, полуницю, лохину.

Голова Сніткова Віктор Ольшевський. Фото:скрін відео

Село Снітків, як і багато сусідніх, повільно вмирало, поки не з'явився господар. Голова сільради Віктор Ольшевський, не витримавши, що при такій кількості землі люди бідують, в судах відвоював землю у агрохолдингу і організував те, що сьогодні інакше, ніж економічним дивом ніхто не називає, передають Патріоти України.

Сьогодні в Снітківе немає жодної порожньої хати, люди сюди їдуть на роботу з сусідніх сіл, з'явилися свій водопровід, амбулаторія ... Народжуваність в селі виросла в три рази.

А почалося все з того, що Ольшевський придумав організувати плодово-ягідні поля і сади. Під ідею знайшов інвестора, який вклав в село 50 мільйонів гривень. Сьогодні тут вирощують вишні, яблука, малину, полуницю ... Причому, якісні і багато.

Все це частково поставляється в супермаркети, частково йде на експорт в країни західної Європи - Італію, Францію, Німеччину, Польщу. У Вінниці організували заморозку ягід, які взимку надходять у продаж.

І Віктор Ольшевський, якого в селі всі люблять, як батька рідного, зупинятися не збирається. Сюжет про нього недавно зняли журналісти програми "Вікна" телеканалу СТБ. Пропонуємо до Вашої уваги репортаж.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...