Справжній патріотизм: Зворушливий вчинок 87-річної жінки розчулив українців (відео)

Ліщинська не нарікає на малу пенсію та хвороби. Лише зазначає, що їй дуже шкода молодь України, яка гине на Донбасі.​

Софія Ліщинська. Скрін відео

Пенсіонерка Софія Ліщинська з Коломиї, якій 87 років, щомісяця віддає свою пенсію на потреби армії. Про це повідомляє "НТК", передають Патріоти України.

Жінка не залишилася осторонь під час подій на Майдані. Вона часто ходила до коломийської ратуші та приносила для мітингувальників необхідні речі. "Куртки, светри, консерви, купувала цукор, хліб, і все це відносила хлопцям", – розповіла Ліщинська.

Лариса Бойцан, яка під час революції допомагала у коломийському штабі та реєструвала у книзі обліку всіх, хто приносив допомогу, каже: "Я дуже часто писала це прізвище у книзі обліку. І звернула увагу, що у жінки проблеми із зором – вона більше реагувала на дотик. Це мене дуже вразило. Вона дуже часто приносила певну суму грошей, теплий одяг чи ще щось. Одного разу вона прийшла і принесла хлібину. І сказала: "Дітки, у мене до пенсії лишилося дуже мало грошей, але я витримаю. А тим людям, які на передовій, все ж тяжче". Цю історію я переповідатиму дітям та внукам", – розповіла Бойцан.

Ліщинська не нарікає на малу пенсію та хвороби. Лише зазначає, що їй дуже шкода молодь України, яка гине на Донбасі.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...