"Спробував на смак справжню боротьбу і переміг": Лікар поділився історією бійця ЗСУ, який вижив після важких поранень (фото, відео)

Історія хвороби Дмитра Краслянського - це сотні потертих сторінок. 30 днів без свідомості, десятки операцій, 16 літрів перелитої крові.

Дмитро Краслянський не тільки одужав, але й зміг стати на ноги. Фото: Фейсбук.

Боєць ЗСУ Дмитро Краслянський, який в 2014 році отримав важкі поранення, але, завдяки оперативності лікарів і участі небайдужих, вижив. Історію воїна, фото і відео опублікував в Facebook лікар Дніпровської обллікарні Сергій Риженко, передають Патріоти України.

"Він спробував на смак справжню боротьбу і переміг... Дмитро Краслянський, боєць, важко поранений в 2014-му році. Йому було 19. Історія хвороби - сотні потертих сторінок. 30 днів без свідомості, десятки операцій, 16 літрів перелитої крові. 40 Дніпровських донорів стали братами і сестрами по крові. МВТ. Великий осколок в потилиці, осколки в животі. Висока ампутація правої ноги, осколкові переломи лівої ноги. Вижив, створив сім'ю, відкриває кав'ярню. Сьогодні у нас в Мечникова щаслива сім'я - Діма, дружина, мама, лікарі, які рятували його життя", - пише доктор.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...