"Спробував на смак справжню боротьбу і переміг": Лікар поділився історією бійця ЗСУ, який вижив після важких поранень (фото, відео)

Історія хвороби Дмитра Краслянського - це сотні потертих сторінок. 30 днів без свідомості, десятки операцій, 16 літрів перелитої крові.

Дмитро Краслянський не тільки одужав, але й зміг стати на ноги. Фото: Фейсбук.

Боєць ЗСУ Дмитро Краслянський, який в 2014 році отримав важкі поранення, але, завдяки оперативності лікарів і участі небайдужих, вижив. Історію воїна, фото і відео опублікував в Facebook лікар Дніпровської обллікарні Сергій Риженко, передають Патріоти України.

"Він спробував на смак справжню боротьбу і переміг... Дмитро Краслянський, боєць, важко поранений в 2014-му році. Йому було 19. Історія хвороби - сотні потертих сторінок. 30 днів без свідомості, десятки операцій, 16 літрів перелитої крові. 40 Дніпровських донорів стали братами і сестрами по крові. МВТ. Великий осколок в потилиці, осколки в животі. Висока ампутація правої ноги, осколкові переломи лівої ноги. Вижив, створив сім'ю, відкриває кав'ярню. Сьогодні у нас в Мечникова щаслива сім'я - Діма, дружина, мама, лікарі, які рятували його життя", - пише доктор.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...