Сприймаю спокійно: Секретар РНБО зізнався, як реагує на прізвисько "Кривавий пастор"

"В Інтернеті це прізвисько вже спокійно живе своїм життям. Я спокійно сприймаю все те, що пишеться про мене в соціальних мережах, до тих прізвиськ, що мені постійно придумують, до фотожаб, мені присвяченим" - запевнив Олександр Турчинов.

Олександр Турчинов. Фото:rian.com.uaОлександр Турчинов запевняє, що придумане російськими пропагандистами прізвисько його не нервує, і у нього виробилося спокійне сприйняття всіх тих словесних ярликів, які на протязі трьох останніх років йому придумують кремлівські посіпаки. Турчинов розповів, що прізвисько "Кривавий пастор" вже давно живе своїм власним життям, передають Патріоти України з посиланням на Диалог.

"Ідея назвати мене подібним чином - ініціатива російських пропагандистів. В Інтернеті це прізвисько вже спокійно живе своїм життям. Я спокійно сприймаю все те, що пишеться про мене в соціальних мережах, до тих прізвиськ, що мені постійно придумують, до фотожаб, мені присвяченим. Як у кожної людини, у мене є свої прихильники, є і вороги. Громадська думка завжди була не гнучкою, мінливою: від любові до ненависті - один крок", - розповів секретар РНБО.

При цьому Олександр Турчинов поділився, що прізвисько "Кривавий пастор" з'явилося в 2014 році, в нелегкий для України час.

"Пам'ятаю, як тоді було нестерпно важко. Війська російського агресора концентруються уздовж кордону, готується вторгнення, а армії і силових структур у нас немає. Серед силовиків в Криму дві третини - зрадники. Тоді публічно про це не можна було заявляти, бо після такого "піару" паніку і хаос зупинити в суспільстві було б неможливо.

Тому незважаючи на всі образливі прізвиська і клички, доводилося говорити про мужність наших захисників, а весь негатив брати на себе. У той час як з мене в тих же соціальних мережах не глумилися. Одні вішали, інші розстрілювали", - поділився спогадами Олександр Турчинов.

Винятки з закону: Ось кому не треба особисто йти до ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 18:56

Що ближче новий закон про мобілізацію до набуття чинності (18 травня), відкриваються все більше нових сюрпризів, які підготували для українців законодавців. І один з них - неможливість оновити особисті дані про себе без обов'язково відвідування ТЦК та ...

Спершу була сварка: В Угорщині жорстоко вбили українця

четвер, 2 травень 2024, 18:45

У Будапешті внаслідок суперечки та бійки українець отримав смертельні ножові поранення і помер на місці. Про це повідомляє пресслужба поліції, передають Патріоти України. За даними правоохоронців, 1 травня до Центру управління діяльністю Головного упр...