Ср*к*л*з*м до уваги: Порошенко віддав під суд свого охоронця, який назвав перехожого бидлом (відео)

​Президент звільнив співробітника охорони, і доручив прокуратурі оцінити його дії.

Скрін відео

Приїзд в Рівне Петра Порошенка ознаменувався небувалими запобіжними заходами, вжитими для того, щоб не допустити до глави держави незадоволених громадян. Ролик про візит президента до обласного центру викладений на Youtube, передають Патріоти України.

"Я щиро вибачаюся перед журналістом за поведінку одного з наших співробітників, і обіцяю простежити, щоб прокуратура адекватно оцінила його дії та притягнула до відповідальності. Це обурливо, коли людину ображають і погрожують, особливо чути це від представників силових структур" - прокоментував інцидент Петро Порошенко.

Безумовно, саме подібної реакції очікувало суспільство від Президента, але він навіть не звернув увагу на цей "рядовий" випадок.

Лінія з оточивших обласну адміністрацію силовиків не підпускала людей до місця появи Президента ближче, ніж на півкілометра, а тих, хто намагався "прорватися", охоронці утримували силою.

У відео видно, як хлопець, що знімає ролик, хоче пройти крізь лінію оточення і підійти ближче до будівлі Рівненської адміністрації, де незабаром має з'явитися Петро Порошенко. Але його не пропускають, а на питання: "Ви мене будете силою утримувати?", ствердно кивають.

У той же час камера знімає купку людей, які стоять в безпосередній близькості від входу з однотипними українським прапорами і маленькими прапорцями і здалека явно нагадують горезвісних "майданівських" тітушок. "Хто вони?", - запитує хлопець і йому відповідають: "Запрошені".

Хлопець, що знімає відео, все ж наполягає на тому, щоб його пропустили підійти ближче до "зустрічальників" і заявляє, що він представник преси. Але на силовиків це не діє, так само як і обурені слова про порушення конституційних прав громадян на свободу пересування.

Вони пробують відповідати журналісту тим, що нібито парламент прийняв розпорядження № 210 "Про режимну зону", відповідно до якого ніхто просто так не може гуляти по площі перед адміністрацією в день приїзду глави держави.

Зрештою один з охоронців Президента зробив спробу забрати у знімаючого камеру і, обізвавши його бидлом, повернувся і пішов геть.

Як збільшити розмір своєї пенсії українцям: У Кабміні дали пояснення

неділя, 12 травень 2024, 21:22

Аби в майбутньому отримувати вищу пенсію, українці мають можливість купити страховий стаж. Причому зараз цю процедуру можна зробити в режимі онлайн, не відвідуючи державні установи. Детальні роз'яснення надали у Кабміні. Так, громадяни повинні укласти ...

Обвал будинку у Бєлгороді: МНС РФ повідомила про кількість загиблих і постраждалих

неділя, 12 травень 2024, 20:19

У російському Бєлгороді заявили про сімох загиблих під час обвалу будинку в неділю, 12 травня. Розбір завалів триває. Про це повідомляють росЗМІ з посиланням на МНС РФ, передають Патріоти України. . "Тіло сьомого загиблого витягли з-під завалів будинк...