У Черкасах поліція почала штурм ВО "Черкащани", у приміщенні якого озброєний чоловік погрожував підірвати будівлю (фото)

На місці події працює слідчо-оперативна група, патрульна поліція, ДСНС та бригада швидкої медичної допомоги. Є поранені.

Поліція оточила район інциденту. Фото:Про все

У центрі Черкас озброєний чоловік, який погрожує підірвати будівлю, заблокувався у приміщенні обласного штабу ВО "Черкащани". Про це йдеться на сайті Про все, передають Патріоти України.

Наразі поліція штурмує приміщення. Є поранені. На місці події працює слідчо-оперативна група, патрульна поліція, ДСНС та бригада швидкої медичної допомоги. Рух перекрито. Деталі події з'ясовуються.

Як повідомлялося раніше, у будівлі за адресою Хрещатик, 221 чоловік закрився всередині приміщення зі зброєю та гранатою. Близько 18:00 до поліції надійшов виклик, в якому йшлося про невідому особу, що має при собі 2 гранати, пістолет, ймовірно ще боєприпаси та зачинилась в одному з приміщень по вул. Хрещатик 221.

Попередньо, зі слів свідків, чоловік висмикнув чеку і погрожував підірвати будівлю. Поліція оточила весь район.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...