Пригостив цукеркою: Педофіл у Черкасах намагався вкрасти дівчинку біля школи (фото)

Свідком інциденту стала шестикласниця із сусідньої школи. Вона розповіла про випадок своєму класному керівникові, а та викликала поліцію.

Педофіл чекав дівчаток біля школи. Фото: соцмережі.

Педофіл намагався вкрасти дівчинку біля Черкаської школи № 13, передають Патріоти України.

Чоловік пригостив 4-класницю цукеркою. Поцілував дівчинку у щічку і почав вести її у невідомому напрямку. Свідком інциденту стала шестикласниця із сусідньої 25-ї школи. Вона розповіла про випадок своєму класному керівникові. Вчителька викликала поліцію.

Чоловік намагався забрати школярку, але та утекла до навчального закладу. Раніше схожого чоловіка бачили біля інших шкіл. Його фото поширювали в соцмережах. Саме тому дівчинка упізнала педофіла і покликала на допомогу дорослих. Поліція підтвердила інформацію. Зараз з'ясовують деталі випадку.

Джерело: Gazeta.ua

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...