"Просто" не помітив: У Черкасах маршрутник на смерть переїхав чоловіка на зупинці

Водій маршрутного автобусу одного із перевізників Черкас, рухаючись заднім ходом, на території зупинки скоїв наїзд на пішохода.

Постраждалий помер під час надання медичної допомоги. Фото: РБК.

Маршрутний автобус насмерть переїхав чоловіка на зупинці громадського транспорту у Черкасах. Про це повідомляє прес-служба управління поліції у Черкаській області, передають Патріоти України.

Водій маршрутного автобусу одного із перевізників Черкас, рухаючись заднім ходом, на території зупинки скоїв наїзд на пішохода. Повідомляється, що жителя Черкас госпіталізували, але від важких травм під час надання медичної допомоги він помер.

Водія автобуса затримано. За даним фактом події відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

У Швейцарії хочуть, щоб українські біженці працювали, але є нюанс

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:56

Очікується, що українські біженці у Швейцарії братимуть участь у соціальному житті країни, інтегруватимуться та знайдуть роботу. Але працевлаштуватися для багатьох з них нелегко. Лише трохи менше від 23 відсотків біженців з України зараз працюють. Феде...

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...