Добре, що люди втрутилися: У Черкасах водій маршрутки вдарив підлітка з інвалідністю (відео)

Хлопчина зайшов у маршрутку номер СА 2193 АА, пред’явив посвідчення кондуктору, але їй воно чимось не сподобалося.

Водій маршрутки вдарив підлітка із інвалідністю. Фото: скріншот з відео.

Сьогодні, по обіді в маршрутному автобусі № 25 стався інцидент, під час якого водій автобуса побив 15-річного Богдана Волика, який намагався проїхати за посвідченням. Про це на своїй сторінці у Facebook написав член Громадської ради КП “Черкасиелектротранс” Валерій Мироненко, передають Патріоти України.

“Водій маршрутного автобуса приватного перевізника ЧАРЗ АВТО який слідував за маршрутом 25, з кулаками накинувся на пасажира. Хлопчина зайшов у маршрутку номер СА 2193 АА, пред’явив посвідчення кондуктору, але їй воно чимось не сподобалося… Хлопчина сів з переду і тут втрутився водій маршрутки і сказав що везти його не буде і маршрутка не поїде далі, на що Богдан відповів що виходити теж не буде… Після чого водій вийшов з автобуса зайшов у салон і вдарив 15-річного хлопчину в груди, добре що інші люди втрутилися і стали на захист хлопця.

Щоб не затримувати рух Богдан вийшов з автобуса, щоб сфотографувати, і почекавши, сів у наступний автобус, – обурився він у своєму дописі. – Ось так себе ведуть і водії і кондуктори…. Таке враження що після здорожчання проїзду до 5 грн, водії і кондуктори маршрутних засобів почали вести себе ще більш неадекватніше і починають кидатися на людей і дітей…. А саме прикро те, що, як завжди, ніхто не буде покараний за це….. Називається, що хочуть те і роблять, і не має на них управи”, – розповідає Валерій.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...