Сталінські методи: Кримських татар готують до "евакуації", - активіст

У Сакському районі анексованого півострова кримські татари отримали так звані "Пам'ятки евакуйованим".

Ілюстрація:qha.com.ua

У селі Митяєво Сакського району в окупованому Криму татари отримали "Пам'ятки евакуйованим" і "Правила поведінки на ЗЕП" (збірному евакуаційному пункті). У них повідомляються загальні положення і описані подробиці поведінки при евакуації. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє в. о. заступника голови Ради міністрів Республіки Крим, один з організаторів блокади Криму Ленур Іслямов, передають Патріоти України.

Також, він пише, що досі невідомо провокація це чи місцева ініціатива. Зараз вони з'ясовують обставини роздачі подібних "пам'яток".

Нагадаємо, що кілька днів тому в окупованому Криму російські силовики затримали 35 татар, взявши у них відбитки пальців і слину для аналізу ДНК.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...