Стало відомо, чому Кличко звільнив 12 керівників столичних ЖЕКів

За словами столичного мера, керівники ЖЕКів були звільнені через неякісну роботу, у тому числі, через ігнорування звернень від киян.

Віталій Кличко. Фото:warsh.livejournal.comКиївська адміністрація звільнила 12 керівників ЖЕКів за підсумками опалювального сезону. Про це 19 квітня заявив мер Києва Віталій Кличко, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу політика.

"Лише за останній місяць на гарячу лінію 1551 надійшло майже 300 звернень щодо непрофесійної роботи працівників ЖЕКів. Ми вже звільнили 12 керівників ЖЕКів за ігнорування звернень від киян", - сказав міський голова.

Він наголосив, що ті, хто не реагує на звернення киян – будуть звільнені. "А працюватимуть ті, хто готовий взяти відповідальність і надавати якісний сервіс киянам", - підкреслив Кличко.

Він також звернувся до профільних заступників і всіх керівників районів та комунальних підприємств і наголосив, що вони відповідають за якість послуг, які отримують кияни.

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...

Справжнє обличчя "рускава міра": В окупаційній армії РФ канібал та маніяк-убивця стали найліпшими друзями

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:00

Канібал та маніяк-вбивця, що воюють в лавах окупаційної армії РФ проти України, познайомилися на фронті і стали найліпшими друзями. Про це повідомляє російське видання Волгоград онлайн. . Російський людоїд Дмитро Малишев 10 років тому вбив знайомого т...