Стало відомо, як покарали нахабного водія маршрутки у Кривому Розі, який принизив ветерана АТО

У компанії-перевізнику нахабу відсторонили від роботи, наголосивши, що таке ставлення до тих, що воювали - неприпустимо.

Водій-нахаба. Фото:скрін відео

Водія маршрутки у Кривому Розі, який принизив бійця АТО й намагався розчавити його машиною, відсторонили від роботи. Про це повідомляє Перший Криворізький, передають Патріоти України.

"Спочатку я вирішив його вигнати. Таке ставлення до тих, що воювали - неприпустимо. З 2 листопада водій відсторонений від роботи. Якщо вони з Володимиром вирішать ситуацію і той буде не проти, я залишу водія на роботі. Але це вперше і востаннє", - сказав представник компанії-перевізника "Севертранс" Євген Коломієць.

Після того Андрій Клочков зателефонував до редакції медіа й вибачився за свою поведінку. Володимир, якого він відмовився везти, сказав, що претензій до водія не має. Але більше його послугами не користуватиметься.

"Більше ніколи в житті не користуватимусь так званим безкоштовним проїздом", - написав у себе на сторінці ветеран АТО.

Чи забиратимуть майно в ухилянтів - відповідь адвоката

вівторок, 30 квітень 2024, 0:30

Закон про мобілізацію набуває чинності 18 травня. Якщо військовозобов’язаний не оновив свої дані протягом 60 днів, то можуть бути застосовані санкції, передбачені законом: обмеження керуванням транспортом через звернення до суду, штраф. Про це розповів...

Виїзд за кордон під час війни: Чи має на нього право заброньована особа

вівторок, 30 квітень 2024, 0:27

В Україні триває загальна мобілізація та оголошено воєнний стан. У цей час чоловіки призовного віку отримують повістки та можуть вступити до лав ЗСУ. Але деякі з них мають право на відстрочку. У тому числі ті, хто має бронь від призову, передають Патрі...