Стало відомо, яка російська знаменитість попросила політичного притулку в Україні

Активістом-біженцем виявився опозиціонер Роман Рословцев, відомий своїми акціями ще з 2013 року

Роман Рословцев. Фото: www.ixtc.org

РосЗМІ нарешті дізналися ім'я активіста, який попросив притулку в Україні через переслідування у РФ. Ним виявився Роман Рословцев, повідомляють Патріоти України з посиланням на novayagazeta.ru.

Рословцев, 36-річний опозиціонер з Москви, який прославився своїми акціями у масці президента Росії Путіна, пояснив причину свого прохання: за його словами, ФСБ почали переслідування, і він білше не може вести протестну діяльність у Росії.

Роман повідомив, що приїхав без речей, бо біля його будинку чергували робітники ФСБ.

Свою протестну діяльність активіст веде з 2013 року. Його сторінку у Вікіпедії вже відправляють на видалення, та зазначають, що за його виступи та акції його затримували 21 раз.

Рословцев без "маски Путіна". Фото: youtube

Почнеться епоха вимирання? Вчені попередили про нову загрозу екологічної катастрофи

вівторок, 7 травень 2024, 0:30

Чисельність багатьох видів джмелів у всьому світі скорочується. Через аномальну спеку їх гнізда перегріваються, внаслідок чого гинуть цілі виводки личинок. Вчені попереджають, що планеті загрожує нова екологічна катастрофа, якщо на Землі повністю зникн...

Це може здивувати! Швейцарські вчені назвали оптимальне добове співвідношення сидіння, стояння, сну та активності

вівторок, 7 травень 2024, 0:26

Учені зі швейцарського університету Свінберна з'ясували, що те, як людина проводить свій день, може мати значний вплив на її здоров'я та назвали оптимальне співвідношення сидіння, стояння, сну та активності/ Про це повідомляє Science Alert, передають П...