Не завадило б запитати, чий Крим: Соратники Навального благають про політичний притулок в Україні

Як відомо, ставлення Навального і його крила"демократичної опозиції" Росії до анексованого півострова майже тотожне до ставлення Путіна.
Російсько-український кордон. Фото: РІА Козятин.

Два росіянина під час проходження контролю на кордоні з Україною попросили в Україні політичний притулок, передають Патріоти України.

Відомо, що чоловіки є російськими опозиційними політиками, які представляють партію Олексія Навального. Таку інформацію оприлюднила прес-служба Державної прикордонної служби. У відомстві зазначили, що чоловіки, надавши українським прикордонникам документи, що засвідчують їхнє російське громадянство, відразу попросили надати їм притулок на території України в зв’язку з тим, що на території Росії їх переслідують на політичному підґрунті. Співробітники Держприкордонслужби провели попередні перевірки, пропустили чоловіків через російсько-український кордон та направили тих до міграційної служби. Більше деталей наразі невідомо.

Варто нагадати, що раніше рішенням московського суду було заарештовано Олексія Навального на 30 діб. Силовики схопили опозиціонера під під’їздом власного будинку, коли той збирався на антикорупційний мітинг, організований його ж Фондом.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...