Стало відомо, який вирок суд виніс винуватцю ДТП, покарання якого домагалася вбита правозахисниця Ноздровська (відео)

Справа у суді слухалася повторно.

Дмитро Россошанський в суді. Фото:styler.rbc.ua

Обухівський районний суд Київської області 24 жовтня виніс вирок Дмитру Россошанському, що здійснив ДТП, в якій загинула сестра вбитої правозахисниці Ірини Ноздровської Світлана Сапатинська. Про це в Facebook повідомила дочка Ноздровської, зазначають Патріоти України.

Він визнаний винним за ст. 286 Кримінального кодексу і засуджений до 7 років позбавлення волі. Крім того, винуватець ДТП повинен виплатити компенсацію моральної шкоди батькам загиблої - по 300 тисяч гривень батькові і матері.

Варто нагадати, що 1 січня 2018 року у Вишгородському районі Київської області знайшли тіло 38-річного юриста Ірини Ноздровської, яка зникла 29 грудня. За фактом умисного вбивства було відкрито кримінальне провадження. У поліції заявили, що за результатами попередньої експертизи, Ноздровська померла від численних колото-різаних ран.

Ноздровська протягом тривалого часу добивалася обвинувального вироку для Дмитра Россошанського, який в 2015 році збив на смерть її сестру Світлану.

Дмитро Россошанський також є племінником голови Вишгородського районного суду. У червні 2017 Россошанського засудили до семи років позбавлення волі. 27 грудня 2017 апеляційний суд відправив справу до першої інстанції і продовжив обвинуваченому арешт на 60 діб. Під час засідання суду батько обвинуваченого, Юрій Россошанський, прямо погрожував Ірині.

Пізніше він був затриманий за підозрою в її вбивстві.

Джерело: LB.ua

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.