Стало відомо, який вирок суд виніс винуватцю ДТП, покарання якого домагалася вбита правозахисниця Ноздровська (відео)

Справа у суді слухалася повторно.

Дмитро Россошанський в суді. Фото:styler.rbc.ua

Обухівський районний суд Київської області 24 жовтня виніс вирок Дмитру Россошанському, що здійснив ДТП, в якій загинула сестра вбитої правозахисниці Ірини Ноздровської Світлана Сапатинська. Про це в Facebook повідомила дочка Ноздровської, зазначають Патріоти України.

Він визнаний винним за ст. 286 Кримінального кодексу і засуджений до 7 років позбавлення волі. Крім того, винуватець ДТП повинен виплатити компенсацію моральної шкоди батькам загиблої - по 300 тисяч гривень батькові і матері.

Варто нагадати, що 1 січня 2018 року у Вишгородському районі Київської області знайшли тіло 38-річного юриста Ірини Ноздровської, яка зникла 29 грудня. За фактом умисного вбивства було відкрито кримінальне провадження. У поліції заявили, що за результатами попередньої експертизи, Ноздровська померла від численних колото-різаних ран.

Ноздровська протягом тривалого часу добивалася обвинувального вироку для Дмитра Россошанського, який в 2015 році збив на смерть її сестру Світлану.

Дмитро Россошанський також є племінником голови Вишгородського районного суду. У червні 2017 Россошанського засудили до семи років позбавлення волі. 27 грудня 2017 апеляційний суд відправив справу до першої інстанції і продовжив обвинуваченому арешт на 60 діб. Під час засідання суду батько обвинуваченого, Юрій Россошанський, прямо погрожував Ірині.

Пізніше він був затриманий за підозрою в її вбивстві.

Джерело: LB.ua

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...