Стало відомо про майбутню посаду Жебрівського

У Кабміні підкреслили, що для Павла Жебрівського вже є нова робота.
Павло Жебрівський. Фото: соцмережі.

Голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, який напередодні подав у відставку, імовірно, повернеться до Києва, де, за чутками, буде заступником генпрокурора. Про це повідомляють Патріоти України.

Як розповіли відомому українському ресурсу люди, наближені до Адміністрації Президента, Жебрівський справді звільнився за власним бажанням, бо "утомився".

Крім того, інші співрозмовники видання переконують, що він на правах друга президента давно просився повернутися до Києва, і нарешті отримав "добро". До слова, цю версію підтверджують і джерела в уряді.

Також у Кабміні підкреслили, що для Жебрівського вже є нова робота. "За чутками, але лише за чутками, він буде заступником у генпрокурора", – зауважили джерела видання.

Додамо, що Павло Жебрівський має прокурорський досвід – до того, як очолити Донеччину, він перебував на посаді керівника Антикорупційного управління Генеральної прокуратури України.

Джерело: Громадське.ua

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...