Стало відомо про смерть народної артистки України Ірини Буніної

Актриса останні роки хворіла, перенесла кілька складних операцій.

Ірина Буніна. Фото:Facebook

Стало відомо про смерть народної артистки України Ірини Буніної. Про це у своєму Facebook повідомив театральний критик, заслужений журналіст України Олег Вергеліс, передають Патріоти України.

"Пішла з життя Ірина Буніна ... Видатна українська актриса, народна артистка України. Муза Леся Сердюка і Миколи Гриценка. Її називали" українською Анною Маньяні ". Сьогодні було прощання ..." - написав Вергеліс.

Він додав, що Буніна останні роки хворіла, перенесла кілька складних операцій.

Ірина Буніна народилася в 1939 році в місті Магнітогорськ (зараз - Росія). Закінчила театральне училище імені Бориса Щукіна, працювала в Московському академічному Театрі імені Євгенія Вахтангова. У 1966 році актриса переїхала до Києва, де грала в Національному російському драматичному театрі імені Лесі Українки, а також знімалася на кіностудії імені Олександра Довженка.

У 1974 році Ірині Буніній було присвоєно звання заслуженої артистки УРСР, а в 1992 році вона стала народною артисткою України.

Буніна знялася в більш ніж 40 картинах, зокрема, таких як "Артист з Коханівки", "Граки", "Вічний поклик", "День народження Буржуя", "Повернення Мухтара" та інших.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...