Стало відомо, скільки російських фільмів заборонили до показу в Україні у 2016 році

Дозволили прокат в кінотеатрах лише семи російських фільмів.

Телебачення. Фото: "5 канал"

Державне агентство з питань кіно озвучило статистику за 2016 рік, скільки російських фільмів було дозволено, а скільки заборонено до показу в Україні. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на «Українські новини».

Так, експертна комісія з питань розповсюдження і демонстрації заборонила в Україні показ 38 російських фільмів і серіалів, а дозволили прокат в кінотеатрах лише 7 російських фільмів. Серед заборонених фільмів і серіалів є такі: «Останній секрет майстра», «Лютий», «Під прикриттям», «Ладога», «Шлях до серця чоловіка», «Гра», «Нічні варти», «Самозванка» та інші.

Для порівняння, у 2014 році було заборонено 166 російських фільмів і серіалів, а в 2015 році - 82. Дозволили в минулому році прокат таких російських фільмів в Україні: «30 побачень», «Статус: Вільний», «День виборів 2», «Хардкор», «Дігери», «Дуелянт» і «Колектор». Нагадаємо, державне агентство з питань кіно заборонило до показу в Україні телевізійний серіал «Готель Елеон».

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....