Стало відомо, скільки Турчинов заробив за січень

Посадовий оклад Турчинова – 18 тисяч гривень без урахування надбавок.

Олександр Турчинов. Фото: "112"

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов за січень отримав 52 200 грн зарплатні, передають "Українські новини". Про це повідомляють Патріоти України.

В апараті РНБО повідомили, що посадовий оклад Турчинова – 18 тис. грн, надбавка за інтенсивність праці – 18 тис. грн, надбавка за вислугу років - 9 тис. грн, надбавка за роботу в умовах режимних обмежень – 3,6 тис. грн, надбавка як експертові з питань таємниць - 3,6 тис. гривень.

Перший заступник секретаря Ради нацбезпеки і екс-міністр оборони Михайло Коваль за січень отримав 66 116 гривень. Заступнику секретаря РНБО Олександру Литвиненку нарахували 43 500 грн, а першому заступникові, людині президента Петра Порошенка, Олегу Гладковському - 25 646 гривень.

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...

Аби створити відчуття кризи: Samsung запровадив 6-денний робочий тиждень

вівторок, 23 квітень 2024, 16:48

Samsung Group запровадив шестиденний робочий тиждень для керівників всіх підрозділів компаній. Головною причиною є труднощі в бізнесі. Про це повідомляє Business Insider, передають Патріоти України. Деякі керівники підрозділів почнуть працювати за нови...