Стало відомо, скільки українців все ще "зависають" у "ВКонтакте"

На першому місці в рейтингу найбільш відвідуваних доменів опинився Google.

Ілюстрація:ТЕХНО bigmir)net

Заблокована в Україні російська соціальна мережа "Вконтакте" виявилася на четвертому місці за відвідуваністю українцями. Про це свідчать результати дослідження інтернет-аудиторії в серпні, які провела Інтернет-асоціація України, інформують Патріоти України.

Так, на першому місці в рейтингу найбільш відвідуваних доменів опинився Google. Також до першої п'ятірки увійшли сайти Youtube, Facebook, «Вконтакте» і Ukr.Net.

Середньоденна частка аудиторії за місяць сайту Google склала 64%, а місячне охоплення аудиторії - 83%. Для «ВКонтакте» ці показники склали 16% і 32% відповідно. У другій п'ятірці рейтингу виявилися сайти OLX, «ПриватБанк», «Яндекс», «Одноклассники», Instagram і «Синоптик».

Як повідомлялося раніше, 15 травня 2017 року президент України Петро Порошенко підписав указ про продовження на рік санкцій проти Росії, згідно з яким в Україні заблокований доступ до російських соціальних мереж «ВКонтакте», «Одноклассники», ресурсів Yandex, а також заборонено використання бухгалтерського програмного продукту «1С».

Доступ до російських соціальних мереж обмежений у зв'язку з блокуванням всіх ресурсів сервісу Mail.Ru Group. Під дію санкцій підпадають сайти антивірусних компаній «Лабораторія Касперського» і DrWeb.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...