Стало відомо з кого ФСБ "ліпить" диверсанта ЗСУ, котрий начебто вбивав окупантів у Криму

Волонтер, військовий АТО та громадський активіст Євген Панов став ще однією жертвою "російського режиму".

ФСБ знайшла нового "диверсанта". Фото google.com

У числі організаторів нібито терактів в анексованому Криму ФСБ РФ називає 39-річного українського військового Євгена Олександровича Панова, жителя Запорозької області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Вести.

Повідомляють, що йдеться про жителя Енергодара Запорозької області Євгена Панова, який відомий у місті як активіст та учасник АТО. Це підтвердили його друзі. Вже три дні з Євгеном немає зв'язку.

«К сожалению, информация подтвердилась, что его арестовали. Но никто об этом у нас не знал — ни его мать, ни его жена. Еще неделю назад он был на работе. Для нас тайна, как он там оказался, что за группа людей, какая цель — задаем друг другу вопросы», — сказав заступник голови ветеранської організації Енергодара Ярослав Деркач.

За його словами, останні три доби вони не можуть зв'язатися з Євгеном.

«По последней информации он мог быть в больнице в Запорожье, хотел ложиться в военный госпиталь. Женя — один из основателей общественной организации, объединяющей местных участников АТО и волонтеров. Он служил в запорожском 37-м батальоне, действительно в разведке, но обычным рядовым. Он никакой не суперспецназовец, обычный доброволец, как и мы все. Уволился в августе 2015 года. На атомной станции работал водителем автобуса, не так давно стал членом исполкома», — отметил Деркач.

До слова, друзі Євгена захоплюються його патріотизмом: щоб піти добровольцем в АТО, він хитрощами зняв із себе "броню", яку мав як працівник АЕС. Також Євгеній Панов "волонтерив", а коли повернувся до Енергодара, став членом "Самооборони Енергодара", яка захищає інтереси військових.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...