Старого ніхто не бажав слухати: Пенсіонер з Магнітогорська "передбачив" трагедію з будинком (відео)

Літній чоловік скаржився постійно в усі інстанції на те, що арка будинку впаде.

Пенсіонер вимагав посилити конструкції будинка. Фото: скріншот з відео.

Пенсіонер з Магнітогорська, який живе в сусідньому з 6-м під'їздом в багатоповерхівці, яка постраждала від вибуху газу, фактично передбачив трагедію, передають Патріоти України.

Як повідомили в житлово-експлуатаційній дільниці № 28 кореспондентам "МК", літній чоловік скаржився постійно в усі інстанції на те, що арка будинку впаде. При цьому, як стверджують співробітники, проблем з газом в їхньому будинку ніколи не було.

"В інтернеті ж пишуть, що теракт. У нас скарг на газ не було. Будинок обслуговується", - заявили працівники домоуправління. Пенсіонер заявив журналістам, що побоювався того, що чергова вантажівка, що поспішає на розвантаження в магазин, могла зачепити колони, на яких, по суті, трималися два під'їзди, і пропонував їх посилити.

"Навіть склав кошторис і проект. Хто знає, можливо, прислухайся чиновники до старого, наслідки трагедії не були б такими жахливими..." - пише російське ЗМІ.

Джерело: Обозреватель

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...