Старший піддиктатор: Медведєв розвеселив мережу новим образом (фотофакт)

"Пока ты сидишь дома, Дмитрий Медведев прокладывает трассу!" - блогер.

Фото: Facebook Івана Трефілова

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв, який раніше неодноразово ставав зіркою соціальних мереж, порадував користувачів інтернету нової забавною фотографією, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Очень мило. Никто не подскажет, где такие курточки дают?", - пише на своїй сторінці в Facebook журналіст Іван Трефілов.

У коментарях до посту з'явилося кілька пропозицій щодо нового наряду Медведєва.

"Пока ты сидишь дома, Дмитрий Медведев прокладывает трассу! Безупречный стиль премьера традиционно на высоте, а изяществу позы позавидуют профессиональные модели!", - написал блогер Олег Шаран на своем сайте.

Українці мають заплатити податки навіть за ті квартири, які отримали десятки років тому: Названо суми та терміни

неділя, 5 травень 2024, 8:30

В Україні влітку треба платити податки на нерухомість (квартири та будинки). Податок платиться за минулий рік і за площу, яка перевищує 60 квадратів для квартир та 120 квадратів для будинків, передають Патріоти України. Про це йдеться в повідомленні Де...

На черзі "Сталін": ЗСУ ліквідували в Україні майже "Дзержинського" та "Леніна"

неділя, 5 травень 2024, 8:26

Українські воїни продовжують знищувати російських загарбників. Цього разу списки "двохсотих" поповнили окупанти з культовими прізвищами. В Україні "мінуснули" Дзержинського Фелікса Едмундовича, а також повного тезку Леніна - Володимира Ілліча Ульянова,...