Ставши персоною нон-грата: Кушанашвілі різко змінив позицію - засудив окупацію Криму і вирок Савченко

Анексія Криму - це все одно, якщо б Німеччина забрала собі зараз російський Калінінград, вважає скандальний ведучий.

Отар Кушанашвілі. Фото:www.topnews.ru

Одіозний російський журналіст Отар Кушанашвілі, який нещодавно відвідав Київ і вже встиг стати в Україні персоною нон ґрата, розповів про своє бачення відносин Росії та України. На думку скандального шоумена, анексія Криму - це все одно, якщо б Німеччина забрала собі зараз російський Калінінград, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

"Це моя принципова позиція. Не можна під час одного алкогольного вечора в ресторані вирішити, що Крим - твій. Існує міжнародне право. Я знаю, що в 2008 році долю Грузії моєї також вирішували в момент", - заявив Кушанашвілі.

Засуджує скандальний журналіст РФ і суд над Надією Савченко: "Я належу до тих людей, хто знає, що не можна саджати жінку на 22 роки. Зрозуміло, про кого я говорю? Про Надію Савченко".

Як відомо, раніше Служба безпеки України заборонила в'їзд в Україну на три роки російському телеведучому Отару Кушанашвілі, який різко висловлювався про Україну.

В одному з останніх інтерв'ю він заявив: "Мені здається, що тільки один погляд прем'єр-міністра країни, в яку я збираюся їхати, свідчить про те, що рівень психопатії є дуже високим... По очах його видно, що він не в собі. І виходячи з того, що він є одним з керівників держави, який веде цю війну, можна сказати, що з київською стороною щось не так... Але якщо ви мене запитаєте, за кого я, звичайно, я за Російську Федерацію, в якій живу і яку люблю".

Клишоногі в пошуках особистого щастя: У Чорнобильському заповіднику спостерігається нашестя ведмедів- холостяків

понеділок, 6 травень 2024, 7:15

Донедавна поява дикого ведмедя на Київщині була сенсаційною подією. Ці небезпечні звірі заходили до того ж Чорнобильського заповідника у пошуках нових кормових баз в ході розвідувальних рейдів з Білорусі. Ситуація змінюється. На території Чорнобильсько...

Мобілізація в Україні набирає обертів: Алкоголіки та наркомани теж підуть служити?

понеділок, 6 травень 2024, 6:56

У Міноборони зазначали, що відповідно до нових змін до наказу щодо ВЛК при визначенні придатності чи непридатності військовозобов'язаного буде враховуватись не тільки його хвороби, але і порушення функцій організму, до яких призвели ці захворювання, пе...