"Стіна": Свіжі фото "фортифікаційного проекту" Яценюка вразили користувачів

"Європейський вал" все ще знаходиться на стадії будівництва.

"Стіна" на українсько-російському кордоні. Фото: FacebookУ користувачів соціальних мереж викликали ажіотаж свіжі фотографії оборонних споруд біля кордону з Росією в Харківській області, які опубліковала 20 липня на своїй сторінці у Facebook нардеп Олена Сотник, повідомляють Патріоти України.

Знімки опублікувала "Яма вартістю 4 мільярди гривень. Рів (довжиною кілька десятків кілометрів) на Українсько-російському кордоні з зелененькою сіточкою і є та сама "Стіна", яка нас повинна захистити від ворожих вторгнень з боку Російської Федерації.

Нагадаю, мова йде про Європейський Вал - "стратегічний фортифікаційний проект" Яценюка, на якому він піарився близько року. Проект знаходиться на стадії будівництва і гроші з бюджету продовжують витрачатися на епічний Вал! В цей же час наші хлопці військові продовжують їздити на допотопній техніці, тому що нібито недостатньо коштів у бюджеті для їх заміни!", - написала вона.

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...

"Там буде жорстка версія": Нардеп розповів про консульські послуги для військовозобов'язаних

четвер, 18 квітень 2024, 8:30

Представник української делегації в ПАРЄ, яка працює з правами людини, висловився про необхідність надання можливості українцям справедливо користуватися консульськими послугами, щоб запобігти масовим відмовам від громадянства. Про це йшлося в коментар...