"Стой! Ложись лицом на землю!": випадкові перехожі стали "жертвами" антитерористичних навчань окупантів у Керчі (фото, відео)

Всіх людей, які випадково опинилися в місці проведення "операції", затримували автоматники, надягали наручники і клали обличчям вниз.

Антитерористичні навчання окупантів у Керчі. Фото:http://kerch.com.ru/

Окупанти провели в Керчі (Крим) антитерористичні навчання, в ході яких затримували всіх, хто випадково опинився в оточеному периметрі. Як пише видання Kerch.com.ru, навчання проводилися в районі Палацу піонерів, передають Патріоти України.

Всіх випадкових перехожих затримували автоматники, надягали наручники і клали обличчям вниз. Серед мимовільних учасників були журналісти керченського телебачення, жінка з дитиною, дідусь і жінка у віці, яка нещодавно поламала руку і тільки що зняла гіпс. Люди в результаті таких "навчань" відчули сильний стрес, зазначає видання.

Це варто знати! 1 травня в Україні набуває чинності важливе для водіїв правило

вівторок, 30 квітень 2024, 7:50

Раніше в Україні діяли правила, згідно з якими водії транспортних засобів мали у холодну пору року (з 1 жовтня до 1 травня) вмикати ближнє світло фар за межами міста, передають Патріоти України. Але ці правили не так давно змінили — «зимову» норму пор...

Бійців з контузією лікують "абияк" та "крапають" чимось незрозумілим: У Міноборони розповіли про проблеми в медицині

вівторок, 30 квітень 2024, 7:30

Директорка департаменту охорони здоров’я Міністерства оборони Оксана Сухорукова заявила в інтервʼю, що в Україні військові медики хороші, проте є декілька "але" у медицині, передають Патріоти України. Журналістка запитала у Сухорукової, чому в підрозд...