​"Стоїть гора високая". Горбачов на святкуванні ювілею заспівав українську пісню під гітару Макаревича (відео)

Не найкращий друг України, що затаїв образу на нашу державу за розвал СРСР, відомий «Кримнаш» з ознаками старечого маразму, не може забути своє українське походження.

Михайло Горбачов

В інтернеті з'явилися кадри аматорської зйомки президента СРСР Михайла Горбачова, зазначають Патріоти України. Відео відзняте під час святкування його 85-річчя. Іменинник виконав кілька пісень. Йому акомпанував на гітарі музикант Андрій Макаревич. Серед гостей помічений головний редактор радіостанції "Ехо Москви" Олексій Венедиктов. Горбачов заспівав українську пісню "Стоїть гора високая", яку назвав улюбленою піснею своєї матері, а також - куплет з "Дивлюсь я на небо ...".

Також Горбачов розповів сімейний переказ про те, що при народженні йому дали ім'я Віктор, і тільки через два тижні, за наполяганням діда, "перейменували" в Михайла.

2 березня єдиному президентові в історії СРСР Михайлу Горбачову виповнилося 85 років.

Потрапили в лікарню з отруєнням: У Курській області "бабусі" щось підмішали до паски для військових РФ

вівторок, 7 травень 2024, 7:38

У Курській області (РФ) велика група військових РФ потрапила до лікарні з тяжкими симптомами. Ймовірно, їх отруїли місцеві мешканки. Про подію розповів російський Z-канал "ВДВ за Чесність і Справедливість", передають Патріоти України. . Неприємність т...

Комуналка в Україні виросте ще сильніше: У НБУ дали прогноз, що подорожчає швидше

вівторок, 7 травень 2024, 7:30

У найближчі кілька років українці зіткнуться із черговим подорожчанням комунальних послуг. При цьому через складну ситуацію в енергетиці вартість електроенергії зростатиме швидше, ніж решта послуг ЖКГ. Про це заявили аналітики Національного банку Украї...