Страйк вибив: У Воронежі п'яний водій протаранив рекордну кількість машин (відео)

Очевидці події стверджують, що водій Toyota Mark II пошкодив 17 машин.

У Воронежі п'яний водій протаранив рекордну кількість машин. Фото: Drive2.ru.

Водій, який знаходився в стані алкогольного сп'яніння, протаранив рекордну кількість припаркованих машин. Про це повідомили в Воронежському регіональному управлінні ДІБДР, передають Патріоти України .

Правоохоронні органи стверджують, що було пошкоджено 13 автомобілів, але очевидці події кажуть, що автомобілів, які постраждали від нетверезого водія, було 17.

Інцидент зафіксували камери зовнішнього спостереження. На відеозаписі видно, що біла Toyota Mark II зачепила спочатку три машини, після чого спрацювала сигналізація ще декількох авто, які були припарковані вздовж узбіччя.

Хлопець у Дніпрі заїхав на АЗС за кавою та раптово став мільйонером (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:01

Ім'я щасливчика – Артем Пісоцький. 17 квітня чоловік заїхав на АЗК за вранішньою кавою і вирішив купити лотерейний білет. "Я часто купую лотерейні білети на заправці. Обрав лотерею "БАГАТСТВО ФАРАОНІВ". У цьому білеті був виграш – 100 гривень, я виріши...

При цьому отримували зарплату у ТрО: Депутати Київради ухилялися від військової служби і тепер постануть перед судом

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:55

Державне бюро розслідувань передало до суду обвинувальний акт щодо ухилення від військової служби трьома депутатами Київської міськради. Про це повідомляє ДБР, передають Патріоти України. Зазначається, що йдеться про солдатів однієї з військових частин...