Страшна трагедія на Житомирщині забрала життя 4-річного хлопчика, його мама в реанімації (відео)

У місті Коростень сталася пожежа в одній з квартир п'ятиповерхового житлового будинку.

Відкачати дитину рятівникам не вдалося. Фото: скріншот з відео.

На Житомирщині у місті Коростень сталася пожежа в одній з квартир п'ятиповерхового житлового будинку, в результаті якої загинув 4-річний хлопчик. Мама дитини знаходиться в реанімації, передають Патріоти України.

"Осередок пожежі знаходився в одній з кімнат - там горів диван. В іншій кімнаті рятувальники виявили без свідомості матір і її 4-річного сина. Вони відразу винесли їх на сходову площадку і до приїзду медиків надавали потерпілим долікарську допомогу", - повідомляє регіональне управління ДСНС.

Потерпілих на "швидкій" відвезли до реанімаційного відділення центральної міської лікарні. На жаль, дитину врятувати не вдалося. Рятувальники локалізували пожежу об 11:09. Об 11:50 вогонь цілком ліквідували. Причина загоряння встановлюється.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...