Стрілянина в київському супермаркеті: З'явилося відео затримання злочинця

У Києві в Печерському районі на площі Спортивній в супермаркеті чоловік відкрив стрілянину і поранив одного з охоронців.

Чоловік, що поранив охоронця супермаркету. Фото: Фейсбук.

Опубліковано відео затримання чоловіка, який у столиці поранив охоронця супермаркету. Про це повідомляє “Київ оперативний“, передають Патріоти України.

Подія сталася у Печерському районі на площі Спортивній, 1. Потерпілого із пораненням у живіт доставили в лікарню.

О 15:30 правоохоронці отримали повідомлення про стрілянину у супермаркеті. На місце події виїхали слідчо-оперативні групи Печерського та Головного управлінь поліції.

Попередньо встановлено, що покупець взяв із полиці пляшку напою, а коли підійшов до каси, вона розбилася. Охорона супермаркету запросила його до свого службового приміщення. Там чоловік дістав зброю, зробив кілька пострілів і поранив охоронця у живіт.

Зловмисника, а він – киянин, 1969 року народження, затримав наряд Управління поліції охорони в місті Києві, зброю вилучили, а потерпілому викликали «швидку» і доставили в лікарню. Дані та стан пораненого уточнюються.

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...