Стріляв по дитсадку: В Івано-Франківську затримали небезпечного дебошира

30-річний чоловік мав при собі пневматичний пістолет.

Дебошира помітили біля дитсадка. Фото: соцмережі.

У суботу, 14 квітня, в Івано-Франківську співробітники Патрульної поліції затримали нетверезого чоловіка, який влаштував стрілянину біля дитячого садка. Про це повідомили у прес-службі Патрульної поліції Івано-Франківської області на сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"До поліції зателефонувала стурбована жінка. Вона повідомила, що, гуляючи з дитиною на вулиці Бельведерській, побачила, як невідомий чоловік стріляє з пістолета. Подія трапилася поруч з дитячим майданчиком, неподалік — дитсадок", – зазначили у повідомленні.

30-річний чоловік мав із собою пневматичний пістолет, на який не мав спеціального дозволу для його носіння. Затриманого доставили до медзакладу, аби підтвердити, що чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння. Також на стрільця склали адмінпротокол за статтею "Дрібне хуліганство".




Що сталось із другим поліцейським, пораненим під час нападу у Вінницькій області

субота, 20 квітень 2024, 15:20

Вночі 20 квітня двоє зловмисників на Вінничині убили 20-річного поліцейського Максима Зарецького. Другим постраждалим правоохоронцем виявився капітан Максим Шарапанський. Про це повідомляє видання "Суспільне Вінниця", передають Патріоти України. За поп...

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...