Суд на вбивцею Ноздровської: Підозрюваний у вбивстві зробив першу заяву. Визнав вину і просив відпустити додому

Під час засідання суду сторона обвинувачення просить обрати для Россошанського міру запобіжного заходу - арешт на 2 місяці без права внесення застави. Звинувачений не заперечує свого злочину. Однак сидіти під арештом не бажає.

Фото: УП

Підозрюваний у вбивстві правозахисницi i юриста Iрини Ноздровської Юрiй Россошанський заявив, що визнає підозру і додав, що на нього не чинили тиск. Про це заявив нардеп Мустафа Найєм, повідомляють Патріоти України.

"Підозрюваний у вбивстві Ірини Ноздровской - Юрій Россошанський - визнав факти висунутого йому підозри", - написав він.

Найєм додав, що Россошанський добровільно визнає звинувачення і додав, що на нього не чинився тиск.

Крім того, підозрюваний заявив, що приймає підозру, але з мірою запобіжного заходу - арешт на 2 місяці - не згоден. "Я людина сімейна, маю родину" - сказав Россошанський.

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...