Суд покарав харківську студентку, яка виклала відео з убивством кошеняти

Дівчину суд визнав винною у поширенні відеопродукції, яка пропагує культ насильства і жорстокості.

Ілюстрація:Харьковский Курьер

Фрунзенський районний суд Харкова виніс вирок 19-річній харків'янці, яка восени 2016 року виклала в інтернет відео, на якому бультер'єр вбиває кошеня. На ролику було видно, як господар собаки - хлопець дівчини - навіть не намагається її стримати, і пес буквально перекушує беззахисну тварину, яка вмирає в страшних конвульсіях, зазначають Патріоти України.

Ролик опублікувала тоді 17-річна Маргарита Фурман. Вона написала, що "ненавидить котів" і "не вважає, що смерть кошеняти це привід для жалю". Після того, як на сторінку дівчини буквально посипалися прокляття, вона написала ще один коментар, в якому пояснила, що вбивство кота - проста випадковість, і бультер'єра просто не втримав її молодий чоловік.

Два роки по тому суд визнав її винною в скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.300 Кримінального кодексу - поширення відеопродукції, що пропагує культ насильства і жорстокості.

Суд призначив їй покарання у вигляді штрафу 5100 грн. Також дівчину зобов'язали сплатити 24 тис. грн судових витрат, пов'язаних з комп'ютерно-технічними експертизами.

Вирок не вступив в силу, оскільки ще не закінчився термін для апеляції.

Джерело: LB.ua

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...