Суддя на Миколаївщині потрапив у ДТП на незадекларованому авто (фото, відео)

За словами очевидців, у селі Шевченкове "Туарег" із суддею, намагаючись об'їхати ями на дорозі, зачепив вантажівку Scania, яка їхала назустріч.

ДТП на Миколаївщині. Фото: Новости-N.

Голова Господарського суду Миколаївської області Костянтин Василяка став учасником серйозного ДТП на трасі під Миколаєвом, передають Патріоти України.

Як повідомляє "Новости-N", позашляховик "Фольксваген Туарег", вантажний автомобіль "Сканія" і мікроавтобус "Фольксваген" зіткнулися на трасі Миколаїв – Херсон у селі Шевченкове ще ввечері в неділю, 13 травня. Тепер стало відомо про причетність судді до цього.

За попередніми даними, Костянтин Василяка їхав на Volkswagen Touareg із боку Херсона в напрямку Миколаєва. За словами очевидців, у селі Шевченкове "Туарег", намагаючись об'їхати ями на дорозі, зачепив вантажівку Scania, яка їхала назустріч.

Після цього "Фольксваген" виїхав на зустрічну смугу і практично "лоб в лоб" зіткнувся з мікроавтобусом Volkswagen. В результаті ДТП постраждали двоє людей, які їхали в мікроавтобусі. Медичну допомогу їм надали на місці. Всі три автомобілі отримали механічні пошкодження.

Сам суддя Василяка не постраждав – від серйозних травм його врятували подушки безпеки. За інформацією зі джерел в обласному господарському суді, сприяти аварії могло те, що два місяці тому Костянтин Василяка переніс серйозне захворювання. Після подібного роду хвороб щонайменше впродовж року не рекомендується сідати за кермо.

При цьому "НикВести" зазначають, що в декларації за 2017 рік Василяка не вказав, що володіє чи користується якимось автомобілем. Суддя задекларував 704 750 гривень доходу за минулий рік, із яких 379 281 гривень – зарплата в господарському суді, решта – пенсія і відсотки від депозитів у банках. Разом із дружиною він зберігає на банківських рахунках 1,5 мільйона гривень.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...