Суддя, сім'я якого має щонайменше п'ять квартир, судиться за службове житло (відео)

Він запевнює, що йому "ніде жити у Києві", і доводиться "знімати квартири".

ВАСУ. Фото: "Закон і Бізнес"

Суддя Вищого адміністративного суду Олег Голяшкін судиться за службове житло в Києві, незважаючи на те, що на його матір записано дві квартири в одному з найдорожчих районів Києва. Про це йдеться в сюжеті "Наші гроші. Досудилися", повідомляють Патріоти України.

"Я приїхав з Дніпропетровська, житла у мене тут немає. Я зараз їжджу по знімних квартирах", – пояснює свої дії суддя. У декларації Голяшкіна також зазначено, що власного житла в столиці у нього немає, тому суддя безкоштовно користується квартирою, що належить якомусь Юрію Лебедєву.

Однак, за даними журналістів, у цій квартирі Голяшкін не живе і після роботи повертається в житло на Печерську. При цьому користування однією з київських квартир, які його мати Віра Голяшкіна придбала в 2013-2014 роках, суддя у декларації не вказав. Всього родина судді володіє як мінімум 5 квартирами: двома в столиці, однією в Донецьку і ще двома в Дніпропетровській області.

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...