Суддя Вищого госпсуду: Мільйонер з елітними квартирами (фото, документи)

За словами судді, мільйон йому подарувала рідна мати Тамара Кравчук. Вона ж у 2009 купила йому за 3 млн грн і квартиру в центрі Києва.

Суддя має житло в елітних комплексах. Фото: Просуд

Заступник голови Вищого господарського суду України Геннадій Кравчук є власником елітного житла, розташованого в центрі Києва, а також має мільйони гривень доходу. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Prosud.

"Проаналізувавши декларації судді Кравчука за 2013, 2014 і 2015 роки, ми бачимо, що фінансово успішним для Геннадія Анатолійовича став 2013 рік. Тоді доходи судді склали майже 2 млн грн, із них 1 млн 200 тис. грн судді - подарували", - йдеться в повідомленні.

За словами судді, мільйон йому подарувала рідна мати Тамара Кравчук. Вона ж у 2009 купила йому за 3 млн грн і квартиру в центрі Києва.

Пізніше Кравчук передарував квартиру площею 116 м2 своій дочці. Нині вартість житла такої площі в елітному комплексі становить понад 6 млн грн.

"Є просто люди, які втекли": У Зеленського пояснили посилення роботи консульств за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:59

Не існує ніякого "Варшавського майдану", а просто є люди, які втекли з країни, що воює, а тепер намагаються протестними акціями "відстоювати свої права", забувши про свої обов'язки. Про це заявив радник очільника ОП Михайло Подоляк, пише "24 Канал", пе...

В Україні штрафи за порушення правил військового обліку мають намір підвищити в рази: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:55

В Україні статтями 210 та 210-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП) передбачено відповідальність за порушення призовниками, військовозобов'язаними, резервістами правил військового обліку (зокрема за те, що не став вчасно на облік...