Суїцид екс-голови Качанівської колонії: Названо можливу причину страшного вчинку

Скоріш за все, чоловік позбавив себе життя через сімейні осбтавини

Фото: "Політрада"

У загиблого екс-голови Качанівської виправної колонії Івана Первушкіна були проблеми в родині. Про це заявив екс-глава пенетеціарной служби Сергій Старенький, повідомляють Патріоти України з посиланням на 112.ua.

"На жаль, я повинен підтвердити цю подію. Слідство точно скаже, самогубство це чи нещасний випадок. За попередніми даними, які є у мене і від людей, які з ним спілкувалися, у нього були проблеми в родині. Це цілком могло призвести до такого вчинку. Я не думаю, що це пов'язано з його професійною діяльністю на посаді начальника колоні ", - сказав він.

За його словами, до Первушкіна не було претензій з боку правоохоронних органів через відбивання строку Тимошенко. "Він не дуже довго був там начальником, поки вона відбувала покарання. У нього були не зовсім сумісні з його принципами ті команди, які він отримував, тому він звідти звільнився в 2012 році", - зазначив Старенький.

Сама лідер "Батьківщини" висловила співчуття родині загиблого. "Коли Янукович кинув мене за грати, Іван Анатолійович був начальником Качанівської колонії, де мене утримували. Я знаю, що Первушкін відмовився виконувати накази влади про тортури і приниження щодо мене. А коли ці накази стали занадто наполегливими, він написав заяву і пішов з посади за власним бажанням. Я вдячна йому за це", - заявила Тимошенко, повідомляє прес-служба політсили.

Нагадаємо, 23 жовтня дружина загиблого виявила його в гаражі з пораненням щелепи. Іван Первушкін народився в 1961 році. Багато років він працював у системі пенітенціарної служби і пішов на пенсію з посади начальника Качанівської колонії у вересні 2012-го року, через дев'ять місяців після того, як у колонію доставили екс-прем'єра України Юлію Тимошенко.

Почнеться епоха вимирання? Вчені попередили про нову загрозу екологічної катастрофи

вівторок, 7 травень 2024, 0:30

Чисельність багатьох видів джмелів у всьому світі скорочується. Через аномальну спеку їх гнізда перегріваються, внаслідок чого гинуть цілі виводки личинок. Вчені попереджають, що планеті загрожує нова екологічна катастрофа, якщо на Землі повністю зникн...

Це може здивувати! Швейцарські вчені назвали оптимальне добове співвідношення сидіння, стояння, сну та активності

вівторок, 7 травень 2024, 0:26

Учені зі швейцарського університету Свінберна з'ясували, що те, як людина проводить свій день, може мати значний вплив на її здоров'я та назвали оптимальне співвідношення сидіння, стояння, сну та активності/ Про це повідомляє Science Alert, передають П...