Суши сухарі, "Топаз"! Одіозний антимайданівець залишиться у СІЗО ще на два місяці

У суді Харкова справа розглядається заново, оскільки суддя Діденко, який більше двох років тому прийняв справу "Топаза", подав у відставку.

Гнат Кромський "Топаз". Фото:24tv.ua

Київський районний суд Харкова продовжив на 2 місяці перебування під вартою для антимайданівця Гната Кромського, більш відомого за позивним "Топаз". Про це розповів адвокат "Топаза" Олександр Шадрін, повідомляють Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

"Щойно суд виніс ухвалу про продовження для Кромського перебування в СІЗО ще на два місяці, до 26 грудня," – відзначив Шадрін.

За його словами, справа розглядається заново, оскільки суддя Київського райсуду Сергій Діденко, який більше двох років тому прийняв справу "Топаза", подав у відставку.

"Я подав заяву про відведення нової колегії суддів. Річ у тому, що вона розпочала розгляд справи із стадії судового розгляду, а не зі стадії підготовчого засідання, що важливо для вирішення деяких питань," – додав Шадрін.

За його словами, заява про відведення суддів була відхилена. Наступне засідання призначено на 24 листопада.

Як відомо, одіозного антимайданівця "Топаза" затримали наприкінці березня у Харкові.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...