Суворий самурай: В Японії чоловік заговорив з дружиною після 20 років мовчання (відео)

Діти подружжя звернулися на телебачення, щоб ті допомогли розговорити батьків.

Подружжя не розмовляли 20 років. Скріншот.

Троє дітей японської літньої пари ніколи не чули, щоб їхні батьки розмовляли між собою. Найменший 18-річний син Йошікіо Катаяма звернувся до Hokkaido TV з проханням зняти батьків у реаліті-шоу та розговорити їх, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Прохання хлопця також підтримали дві його старші – 21-річна та 25-річна – сестри.

Телеканал організував зустріч для літньої пари на лавці в парку, а їхні емоційні діти ховалися на відстані та лише спостерігали.

Спочатку більше говорила дружина Юмі, а чоловік Ото Катаяма кивав у відповідь на її слова.

Однак згодом чоловік розговорився і зазначив: "Я частково... ревнував. Я дувся, що дітям приділялося стільки уваги. Припускаю, що вже нічого не повернеш".

Відповідно до даних соцопитувань в останні роки японські чоловіки і жінки відмовляються того, щоб ходити на побачення і знайомитися, а натомість просто вступають у шлюб зі своїми друзями.

Урядове опитування, яке провели у 2016 році, показало, що 69% японських чоловіків і 59% японських жінок не мають партнера.

Він обертається назад: Над Оклахомою пронісся ультрарідкісний торнадо (відео)

субота, 4 травень 2024, 16:44

В Оклахомі у вівторок (30 квітня) сталося щось дивовижне — утворилося два дивні торнадо, один з яких був ультрарідкісний, що обертається назад, інформують Патріоти України. Торнадо, що обертається назад, виникло внаслідок потужної грози, яка утворилася...

Вже з 4 травня: ​В Україні ввели новий знак для авто

субота, 4 травень 2024, 16:15

Починаючи з 4 травня набирає чинності постанова, що на всіх автомобілях, які використовуються у якості транспорту для практичної підготовки та складання іспитів, мають змінити позначку. Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України №1128 від 27...