Священні слова з особливим значенням: Курсанти Національної академії СБУ склали присягу на вірність народу України (фото, відео)

Присягу склали 165 курсантів. Батьки багатьох з них брали або беруть участь в АТО на Донбасі.

Курсанти Національної академії СБУ склали присягу на вірність народу України. Фото:https://ssu.gov.ua/

Курсанти Національної академії СБУ склали військову присягу на вірність українському народові. Про це пише прес-служба СБУ на офіційному сайті, передають Патріоти України.

В заході взяв участь глава СБУ Василь Грицак. "Слова присяги священні. Ці слова набувають особливого значення, коли в країні третій рік йде війна", - сказав він під час свого виступу.

"Мені дуже приємно, що вас вже називають курсом патріотів. І це не дивно, тому Ви - нове покоління молоді, виховане не тільки на історіях книжкових героїв, а й сучасних воїнів, серед яких є і ваші рідні", - додав він.

Присягу склали 165 курсантів. Батьки багатьох з них брали або беруть участь в АТО на Донбасі.

Крім того, під час урочистостей народний депутат України Оксана Білозір вручила дітям загиблих бійців "Альфи" полковника Андрія Кузьменка і Геннадія Біліченко страхові поліси і міжнародні сертифікати на безкоштовне медичне обстеження.

Також Грицак відзначив кращих працівників Академії за значні досягнення в роботі

У льодах альпійського перевалу, що в середньовіччя був важливим пунктом сполуки між Італією і північнішою Європою, знайшли тіло мандрівника з багатою зброєю і солідними коштами (фото)

понеділок, 13 травень 2024, 3:25

Такий дуже не рядовий подарунок археологи отримали завдяки процесу танення льодовиків, що вже кілька десятиліть оголяють шар за шаром намерзле протягом попередніх століть. Вчені мандрують льодовиками Швейцарії та Італії, що повільно тануть, і відшукую...

Як збільшити розмір своєї пенсії українцям: У Кабміні дали пояснення

неділя, 12 травень 2024, 21:22

Аби в майбутньому отримувати вищу пенсію, українці мають можливість купити страховий стаж. Причому зараз цю процедуру можна зробити в режимі онлайн, не відвідуючи державні установи. Детальні роз'яснення надали у Кабміні. Так, громадяни повинні укласти ...