"Свята без тата": Поляки зібрали новорічні подарунки для 350 родин загиблих АТОвців

Усі зібрані 2000 подарунків індивідуальні, іменні. Кожен такий подарунок складається з солодощів, одягу, іграшок, шкільного приладдя, продуктів харчування.

 Галина Андрушков, Ініціатива "Героям Майдану". Фото: Польське радіо.

В Польщі зібрали новорічні подарунки для сімей 350 загиблих АТОвців. Про це повідомили в Держприкордонслужбі, передають Патріоти України.

Громадська організація Ініціатива "Героям Майдану", що створена у Польщі мамою та дочкою Галиною Андрушков та Вікторією Батрин, вже третій рік поспіль у Польщі організовують доброчинну акцію "Свята без тата".

Під час цієї акції проводиться збір коштів та подарунків для дітей в Україні, чиї батьки загинули в зоні проведення АТО, зазнали тяжких поранень, або зараз захищають незалежність та суверенність України.

До акції долучились усі небайдужі поляки та українці з усієї Польщі, а також Посольство України в Республіці Польща.

Усі зібрані подарунки індивідуальні, іменні. Кожен такий подарунок складається з солодощів, одягу, іграшок, шкільного приладдя, продуктів харчування.

Всього благодійниками зібрано подарунки для 37 сімей загиблих прикордонників та 16 тяжкопоранених. Разом з подарунками для родин прикордонників організатори акції зібрали 350 подарунків родинам загиблих та 1200 пораненим військовослужбовцям ЗСУ. Подарунки вже прибули до України та прямують до своїх адресатів.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...