Свята наївність: Росіяни впевнені, що Захід скоро забуде про окупацію Криму та війну на Донбасі

Соцопитування показали, що ізоляція Росії не хвилює 62% громадян

Фото: gazeta.lviv.ua

27% громадян Росії очікують посилення напруги у відношеннях з країнами Заходу та чекають на нову хвилю холодної війни після "конфлікту щодо України та Криму". Про це свідчать дані соцопитування у вересні "Левада-Центром", повідомляють Патріоти України з посиланням на zn.ua.

При цьому майже половина громадян РФ (48%) вірять, що все поступово буде "спущено на тормозах", та відношення світу до РФ стане таким, як було раніше. 62% вважають: Росія має покращити стосунки зі США та іншими країнами.

Ізоляція РФ хвилює тільки 29% росіян, а 62% це питання не цікавить. Опитування проведено 9-12 вересня 2016 року серед 1600 людей у 137 населених пунктах РФ.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...