Свята по-колорадськи: П'яні лікарі побили тверезого програміста (відео, вилучене російською цензурою)

Свято п'яні в честь "дедывоевали" в Росії нагадує скоріше поминки по ще живим. Шарікови в білих халатах цього разу відзначилися в Кемерово, навіть на відео потрапили. Нажиралися - веселилися, протверезіли - розсердилися.

 «Лікарю, не вбий!» Фото: bmwclub.ru

Бути нормальною і тверезою людиною в хворому і п'яному суспільстві нестерпно важко. У цьому на власному прикладі переконався житель російського міста Кемерово Роман Таганов, що працює програмістом в місцевому дитячому протитуберкульозному диспансері. Його спроба закликати до порядку тамтешніх лікарів, які влаштували на честь Дня Перемоги огидну п'янку прямо на очах у маленьких пацієнтів, закінчилася побиттям і великим скандалом, діляться Патріоти України інформацією сайта Нескучные новости.

Програміст, якому тепер колеги і начальство, крім нанесення побоїв, загрожують ще й звільненням, навіть склав петицію на адресу губернатора Кемеровської області Амана Тулєєва. Цікаво, що пиячити в честь "дідів", які "воювали", співробітники Кемеровського дитячого протитуберкульозного диспансеру почали далеко заздалегідь - ще в п'ятницю, 6 травня. Це був останній перед довгими святами робочий день. Вони витягли столи на парковку під вікнами свого медзакладу, і там почало рікою литися спиртне.

- У дитячому відділенні обласного протитуберкульозного диспансеру на Волгоградській, 37 було організовано свято з розпиванням алкоголю (пиво, вино, горілка), - пише побитий програміст в своїй петиції на адресу губернатора. - Прямо на парковку виходять вікна кабінетів в яких ведеться прийом дітей, а від цих кабінетів до виходу на парковку всього 10 метрів. Та й нетверезі співробітники ходять в поліклініку до вітру. Мною були зняті кілька відеороликів, які фіксують дане правопорушення, так як я не міг залишатися осторонь. За мою громадянську позицію я був побитий співробітниками диспансеру під проводом заступника головного лікаря з кадрів Борисової Інни Олексіївни. Один з нападників затиснув мені шию і мало не задушив, при цьому інші били мене по голові, шиї і спині, викручували ніс і постійно намагалися вирвати телефон. Від мене почали відтягувати нападників тільки тоді, коли я став втрачати свідомість.

За даним фактом мною написана заява в місцеву чергової частини. Побої зафіксували в ГКБ №3, в яку мене доставила швидка допомога. Тепер мені погрожують судами і звільненням. Це люди з серйозними зв'язками і вони знайдуть спосіб зам'яти справу. Це кримінальний злочин, винні не повинні відбутися доганами!

Цікаво, що відео з побиттям програміста вже видалено з сервісу YouTube - очевидно, за скаргами співробітників дитячого протитуберкульозного диспансеру, напирали на порушення своєї приватності. А профіль кемеровського програміста в російській соціальній мережі "ВКонтакте" і зовсім повністю заблокований адміністрацією. Чим закінчиться ганебна історія - поки невідомо.

Нагадаємо, не всі російські медпрацівники люблять пити горілку в честь "воювали дідів" - деякі вважають за краще цих "дідів" банально обкрадати. Так, в Воронежі працівники місцевої лікарні вкрали гроші у 87-річного ветерана Великої Вітчизняної війни, який потрапив до них з переломом ноги. А в Бєлгороді хірург дитячої лікарні і зовсім убив пацієнта одним ударом в обличчя. Тим часом, справи У власне російській медицині йдуть не дуже: зокрема, в деяких лікарнях через нестачу фінансування доводиться перев'язувати рани хворих ізоляційною стрічкою.

У Запоріжжі підлітки-акробати зірвались з висоти під час виступу в цирку: Поліція розповіла подробиці

неділя, 28 квітень 2024, 16:15

Правоохоронці встановлюють обставини нещасного випадку в Запорізькому державному цирку. Про це повідомили на сайті Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, передають Патріоти України. Ситуація сталася під час виконання гімнастич...

Пам'ятник вже виготовлено: Одеса відмовила у встановленні погруддя Герою, який підірвав разом із собою Генічеський міст на початку повномасштабного вторгнення (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 15:18

Історико-топонімічна комісія при виконавчому комітеті Одеської міської ради відмовила у встановленні погруддя Віталія Скакуна, який на початку повномасштабного вторгнення підірвав разом із собою Генічеський міст, щоб зупинити ворога. Про це повідомив г...