Святі скрепи: Патріарх Кирило провів аналогію між мобільним зв'язком і духовним світом

Глава РПЦ розповів, що людей оточує "невидиме енергетичне поле, і через телефончик ми із цим полем єднаємося".

Патріарх Кирило. Фото: novorosinform.mirtesen.ru.

Патріарх Російської православної церкви (РПЦ) Кирило порівняв мобільний зв'язок із духовним світом. Про це він сказав у неділю, 4 червня, після літургії, повідомляють Патріоти України з посиланням наагентство "Интерфакс".

За його словами, усі користуються мобільними телефонами, але "не сама ця коробочка" передає інформацію. Він розповів, що людей оточує "невидиме енергетичне поле, і через телефончик ми із цим полем єднаємося".

Так само, переконаний Кирило, "Святий дух – це духовна енергетична сила, яка осягає весь Усесвіт".

Водночас, як зазначив патріарх, щоб до цього поля під'єднатися, "жодні телефончики не допоможуть, жодний науково-технічний прогрес, жодна сила розуму".

Кирило також переконаний, що більшість дітей повинні бути хрещеними, не тільки в РФ, але й у всьому світі, "щоб ланцюг між людиною і Богом замикався через участь у святих таїнствах".

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...