Свято зі сльозами: Мати Надії Савченко приїхала до Росії привітати дочку з днем народження (фото)

У довгому шляху Марія Іванівна розповідала супутникам, як Надя закаляла і перевіряла себе.

Андрій Павловський, Марія Савченко та консул України. Фото: соцмережі.

У вівторок, 10 травня, мама засудженої в Російській Федерації українки, народного депутата Надії Савченко, Марія приїхала в Ростов-на-Дону, щоб в середу привітати дочку з днем народження. Про це повідомив екс-народний депутат Андрій Павловський на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

"Нарешті, манівцями разом з Марією Іванівною і народним депутатом Валерієм Дубілем (фракція "Батьківщина ") добиралися до Ростова. Сподіваємося, що завтра мама Наді Савченко зможе привітати свою дочку з днем народження", - заявив Павловський.

Також екс-нардеп оприлюднив фотографію, на якій зображені Марія Савченко і консул України в Ростові Олександр Ковтун. "У довгому шляху Марія Іванівна розповідала, як Надя закаляла і перевіряла себе. Наприклад, на свій 22-й день народження Надя стрибнула з Московського мосту. Друзі, вітаємо 11 травня Надію з днем народження", - написав Павловський.

У поліції розповіли про новий антирекорд: В Україні почастішали випадки "п'яних" ДТП

середа, 1 травень 2024, 20:15

За даними патрульної поліції, в Україні значно збільшилась кількість автомобільних аварій, учасниками яких були водії у стані алкогольного сп'яніння. Про це у середу, 1 травня, повідомив перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Украї...

Щоб захистити інтереси кредиторів: Українців хочуть зобов'язати виплачувати борги померлих родичів

середа, 1 травень 2024, 20:04

Українцям можуть заборонити відмовлятися від спадку, якщо у померлого були борги перед кредиторами. Це можна буде зробити тільки після погашення заборгованості в межах вартості успадкованого майна. Про це йдеться у законопроєкті №11220, який було зареє...