Святослав Вакарчук досяг віку Володимира Висоцького: Кумир мільйонів сьогодні святкує уродини

Іменинник відомий своїм філософським ставленням до життя. А 42-й день народження - чудовий привід замислитись над тим, що зроблено і що варто ще встигнути у житті.

Святослав Вакарчук. Фото:http://hochu.ua

14 травня лідеру культового українського гурту "Океан Ельзи" Святославу Вакарчуку виповнюється 42 роки. Мільйони українців заслуховуються його піснями, тисячі знають їх напам'ять. Однак лише справжні шанувальники знають про маловідомі факти з біографії виконавця. У день народження Вакарчука видання Обозреватель згадало три найцікавіших факти з його біографії, про які сам співак не розповідає зі сцени і в інтерв'ю, зазначають Патріоти України.

Музичний досвід майбутнього рокера почався не з гітари, як можуть думати багато хто, і навіть не з ударної установки. У шкільні роки, коли ще юний Вакарчук у львівській школі №4 поглиблено вивчав англійську, паралельно відвідував і музичні класи.

Так майбутній лідер "Океанів" присвятив два роки скрипці, а поряд з нею вивчав гру на баяні. На жаль, на сцені Святослава з цими інструментами бачити не доводилося. На баяні, напевно, особливо цікаво звучали б хіти популярної групи.

Вихід своєму креативу і акторським поривам юний Святослав став не відразу знаходити в піснях. Також в шкільні роки він брав активну участь в місцевих змаганнях КВН, а також у створенні шкільного театру. Ух, одним би оком поглянути на КВН-ника Вакарчука.

На багатотисячних концертах Святослав не стримує емоцій і не приховує своєї спортивної форми. На хвилі драйву музикант стрибає більше, ніж глядачі, для нього не проблема піднятися на найвищі колонки.

Звик до спорту Вакарчук також з юних років. Між загальними заняттями в школі і музикою майбутній музикант знаходив час для активного відвідування баскетбольної секції. Можливо там Святослав призвичаївся так стрибати?

Дивіться також раритетне відео 1995 року, як пройшов перший телеефір групи "Океан Ельзи".

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...